Cornel Lazia (Director de imagine, fotograf)
Cornel Lazia începe să surprindă lumea din jurul său prin intermediul obiectivului în 1990. În 1994 a absolvit Academia de Teatru şi Film Ion Luca Caragiale (Bucureşti) și este licențiat în cinematografie. Astfel a documentat începuturile unor artiști underground la aceea vreme precum Șuie Paparude, DJ Vasile, BUG Mafia, Omul cu Șobolani, fotografiile sale fiind folosite pentru CD-uri, coperte sau postere. Totodată, Cornel Lazia a cochetat și cu lumea modei realizând editoriale pentru reviste importante – Elle, Beaumonde, Tabu, Cosmopolitan. Apreciat și căutat datorită tehnicilor sale precise în utilizarea luminii și a stilului curat și spontan, ajunge să fie un fotograf recunoscut, colaborând cu numeroase agenții de publicitate.
Expoziţii personale: “X-pose”- Galeria ArtXpert, Bucureşti (2013), “Peisaj Interior” ( “Inner Landscape”) – Muzeul de artă Cluj-Napoca (2011), “Back Staged” – Galeriile Artmark , Bucureşti (2010), “Higher Ground” – The Place Concept Store, București (2009), “About a boy and his new toy” – Coquette Concept Store, “City Loved” – Barka Concept Store, Bucureşti (2007).
Referinţe şi publicaţii: Proiect colectiv Album Fotografic “Razvan Mazilu – Oglinzi”.
Florin Barbu (Scenarist, critic de film)
Criticul de film Florin Barbu este membu al comisiei de jurizare a scenariilor din cadrul Centrului Naţional al Cinematografiei. Totodată, acesta a fost co-selector în cadrul festivalurilor BUZZ CEE – Buzău International Film Festival, HipTrip Travel Film Festival şi al Festivalului de Film Documentar “docuArt”. A participat ca membu al juriului la Bucharest International Film Festival (BIFF) în 2013 şi la Festivalul Internaţional de Film daKino în 2015. A fost membru al juriului de pre-selecţie al premiilor GOPO în 2011 şi 2015. De asemenea, Florin Barbu a realizat timp de 4 ani emisiunea „Cinemas” pe B1Tv, a scris cronici şi articole despre filme și festivaluri publicând articole în „Dilema Veche”, „Dilemateca”, „Observatorul cultural” și „Tribuna”.
Laura Baron (producător, monteur si organizator al proiectului Descoperirea lăcașelor culturale)
Absolventă a primei promoţii a departamentului multimedia (1993-1997), profesor universitar dr. la UNATC. În 1995 a urmat cursurile Avid software la Londra. Susţinătoare a folosirii soft-ului în România, reuşeşte introducerea acestuia realizând montajul filmului pentru televiziune “Bună dimineaţa România”, un proiect co-finanţat de Guvernul SUA. Pentru o mai bună înţelegere a pieţei din domeniul cinematografic, implică studenţii în diferite proiecte în afara universităţii şi le susţine proiectele personale. Monteur pentru filme de lung si scurt metraj, producător de film şi reclame, realizator TV, organizator de festivaluri de film şi evenimente culturale. Este autoarea a două cărţi despre montaj şi implementarea acestuia: „Estetică şi Tehnologie – Revoluţia Digitală a Montajului” şi „Lucruri care nu se văd”, cea de-a doua făcând referire la metodele folosite în procesul de realizarea a unui film.