Feedback participanți – partea a 2-a

18 thoughts on “Feedback participanți – partea a 2-a

 1. Acest curs a fost foarte important pentru mine, deoarece am prins încredere în elaborarea unui scurt filmuleț. Totodată am învățat de la cei mai avansați ce pot face în viață. Acest curs a fost un moment important în viața mea, fiindcă am aflat ce vreau cu adevărat să fac în viață.

 2. În cadrul acestui proiect am avut ocazia de a-mi exersa competențele de filmare și editare video. Am reușit să realizez primul meu voice over. De asemenea, am interacționat cu profesioniști din domeniul cinematografic, care mi-au demonstrat că se poate să îți urmezi pasiunea și să faci o profesie din aceasta.
  Cursul și practica în sine mi-au adus un plus de încredere și m-au determinat să îmi doresc repetarea întregului proces, implicit inițierea unui canal de YouTube.

 3. Mi-a plăcut foarte mult activitatea. Mi-a dezvoltat creativitatea, și m-a lăsat să mă exprim liber in creearea unui film scurt. În plus, am aflat de la persoane in domeniu, multe informatii pe care nu le cunoșteam înainte să particip. Sunt foarte bucuroasă că am luat parte la acest proiect, și ofer cu tot dragul un feedback cât mai pozitiv!

 4. Vă mulțumim pentru oportunitate, pentru sprijin, răbdare și încurajări!

  Vă așteptăm și la anul cu noi provocări!

  Toate cele bune,
  Ichim A

 5. Mi-a plăcut foarte mult activitatea , ma bucur ca am avut ocazia de a îmi dezvolta competentele de editare . Sunt foarte bucuroasa ca am lut parte la acest proiect !

  Stroi Maria Natalia
  XI -B

 6. Acest proiect m-a ajutat să îmi îmbunătățesc cunoștințele în materie de editat videoclipuri,mi-am îmbunătățit cultura generala,cunoscând acum noi informații despre Muzeul Momârlanului lucruri pe care nu le știam pana acum .Aș fi incantat sa particip și la alte proiecte alături de voi iar feedbackul meu este unul cât se poate de pozitiv⭐⭐⭐⭐⭐⭐

 7. Aceasta activitate mi-a plăcut foarte mult , am învățat să creez un scurt filmuleț în care îmi puneam mintea la contribuție și făceam tot ce îmi stătea în putință să iasă cât mai frumos vizual.Sunt fericit că am putut participa la acest proiect și pot spune că mi-a plăcut această activitate!

 8. Pot spune ca aceasta activitate mi-a placut enorm,am avut oportunitatea sa invat multe lucruri pe care nu prea le stiam pana acum asa bine si am invatat sa ma perfecționez si la editat videoclipuri,mi-a mai placut faptul ca am lucrat cu un colectiv foarte bun si foarte amuzant sa zic asa si totodata am avut si o profesoara coordonatoare foarte buna si foarte intelegatoare!Felicitari atat colegilor mei din liceul Economic “Hermes” Petrosani dar si celorlalți colegi de la alte licee!

 9. M-am simțit foarte bine participând la acest proiect și sper sa mai colaboram împreună!Feedbackul oferit de mine este unul pozitiv

 10. Un proiect bine executat din care am învățat ce înseamnă munca in echipa,mi a făcut plăcere sa particip la acest proiect si așteptăm cât mai multe❤️!!!!

 11. Aceasta activitate m a ajutat cu informații în ceea ce privește muzeul Momarlanului. Sper sa mai colaboram în viitor
  Feedback ul meu este pozitiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *