Feedback participanți – 2022

9 thoughts on “Feedback participanți – 2022

 1. Acest curs mi-a deschis ochii în legătură cu cea de-a șaptea arta. A fost prezentată superb și m-am îndrăgostit mai mult de aceasta. Cursurile au fost lejere și structurate astfel încât să rămâi cu ceva. Abia aștept mai multe proiecte de la această echipă de oameni talentați, cu un vibe fain și multa experiența. Mulțumesc pentru o aventura de neuitat!

 2. Un curs foarte tare, făcut cu pasiune pentru arta cinematografică. Sunt foarte încântat că am avut ocazia de a participa la el și sper că voi avea ocazia de a mă reîntâlni cu aceste persoane pe viitor. Acest curs m-a ajutat să-mi creez o imagine la ceea ce urmează dacă ar fi să continui pe acest drum, dar în același timp mi-a oferit și anumite detalii importante pe care eu nu le vedeam și care m-au ajutat în prezent și care imi vor fi folositoare și pe viitor. Mulțumesc pentru această experiență de neuitat!!!

 3. A fost un curs extraordinar, am aflat cu ce se mananca filmul cu adevarat! Profesorii foarte buni si expliciti! A fost o luna uimitoare din punct de vedere educativ. Am aflat cum se face posibila crearea unui film si cu ce se ocupa fiecare pentru a face un film. Recomand cu mare drag! Daca esti licean si vrei sa vezi cu ce se mananca UNATC-ul si ce ti s-ar potrivi acest curs este pentru tine!

 4. Cursul a fost bine structurat, astfel încât să-ți dai seama unde te afli, ce ai vrea să îmbunătățești, ce ai putea să aprofundezi sau cu ce rezonezi. Cel mai tare m-au impresionat formatorii care sunt nume de referință în domeniul lor, foarte bine pregătiți, carismatici și deschiși. M-au inspirat fiecare în parte și le mulțumesc pentru această oportunitate. Recomand cu drag aceasta experiență și cred că este utilă mai ales celor care doresc să urmeze ca studii superioare una dintre aceste specializări pentru că își pot clarifica ce li se potrivește și ce implică fiecare domeniu. De asemenea am apreciat faptul că profesorii și-au arătat disponibilitatea și în afara cursurilor. O atmosferă foarte plăcută!

 5. Cursul a fost exact ce are nevoie cineva care isi doreste sa inceapa sa studieze arta cinematografica. Foarte bine structurat, cu formatori profesionisti, a prezentat structurat exact ce ai nevoie sa stii pentru a incepe sa indragesti aceasta arta.

 6. Deși lucrez de peste 10 ani în domeniul asta ca operator imagine. Deși am terminat o facultate de muzica și întotdeauna am apreciat artiștii din back stage. Echipa care a susținut cursurile astea mi au oranduit toate gândurile și m-au făcut sa mi dau seama ca îmi doresc o poziție dificila, dar prin munca și cu ajutorul lor o sa mi ating scopul. Mulțumesc mult tuturor.

 7. Buna ziua,

  In primul rand tin sa multumesc organizatorilor pentru ca mi-a oferit posibilitatea sa particip la acest curs cu tematica în arta cinematografică, astfel cunoscand oameni minunati, atat in randul colegilor dar mai ales in randul formatorilor. Chiar daca am interactionat doar la o parte din cursuri cu doamna Laura Baron (organizator al acestui curs si formator pe partea de productie si montaj de film in cadrul acestui curs), consider ca vasta experienta pe care a acumulat-o in decursul carierei o transforma intr-un etalon pentru arta cinematografica si toti cursantii pot accesa o multitudine de informatii care sa-i ajute in aceasta arta.

  Cursul este structurat astfel incat sa-ti poti face o imagine clara despre rolurile fiecarui membru din echipa de filmare, atat in faza de preproductie cat si in postprocesare. Sunt lectii de productie, de scenaristica, imagine de film, actorie, muzica, sunet si montaj, ceea ce acopera tot procesul necesar pentru crearea unui film.

  Recomand cu drag acest curs, in special persoanelor care doresc sa urmeze o profesie in arta cinematografica, formatorii fiind de mare ajutor in aceste situatii, venind cu sfaturi utile si incercand sa descrie cat mai clar rolurile fiecarui membru din echipa de filmare, astfel incat cursantii intrand in contact cu aceste informatii, se pot indrepta mai usor catre profesia pe care doresc sa o urmeze si sa faca o cariera in aceasta arta.

  Multumesc si mult succes tuturor!

 8. Lucrez de peste 15 ani în domeniul asta ca Fotograf/Videograf. Echipa care a susținut cursurile astea mi-au intarit toate visele mele de a ma apuca de filmul documentar.
  Acest curs mi-a deschis ochii. Cursurile au fost lejere și structurate astfel încât să rămâi cu ceva. Abia aștept mai multe proiecte din această echipă de oameni talentați, cu un vibe fain și multă experiență. Multumesc frumos!

 9. Mă bucur enorm de mult ca am avut ocazia să particip la acest curs. A fost o minunata călătorie prin culisele artei cinematografice .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *