Laura Baron (producător şi monteur) – Pre-producție, producţie și post producție cinematografică
Absolventă a primei promoţii a departamentului multimedia (1993-1997), profesor universitar dr. la UNATC. În 1995 a urmat cursurile Avid software la Londra. Susţinătoare a folosirii soft-ului în România, reuşeşte introducerea acestuia realizând montajul filmului pentru televiziune “Bună dimineaţa România”, un proiect co-finanţat de Guvernul SUA. Pentru o mai bună înţelegere a pieţei din domeniul cinematografic, implică studenţii în diferite proiecte în afara universităţii şi le susţine proiectele personale. Monteur pentru filme de lung si scurt metraj, producător de film şi reclame, realizator TV, organizator de festivaluri de film şi evenimente culturale. Este autoarea a două cărţi despre montaj şi implementarea acestuia: „Estetică şi Tehnologie – Revoluţia Digitală a Montajului” şi „Lucruri care nu se văd”, cea de-a doua făcând referire la metodele folosite în procesul de realizarea a unui film.
Mihai Fulger (critic de film) – Scenaristică
Mihai Fulger este critic de film din 2002, membru al Federaţiei Internaţionale a Criticilor de Film (FIPRESCI) din 2008 şi al Academiei Europene de Film din 2018. A făcut parte din Juriile FIPRESCI ale unor festivaluri internaţionale importante (Berlin, Busan, Cluj, Gijón, Stockholm, Varşovia etc.). Este redactor al revistei „Film”, publicată trimestrial de Uniunea Cineaştilor din România (UCIN), de la primul număr al acesteia, din 2013. Colaborează cu numeroase publicaţii tipărite şi online, româneşti şi internaţionale, iar din 2007 a lucrat, în diverse ipostaze, pentru multe festivaluri de film importante din România. Debutul său editorial, volumul de interviuri „«Noul val» în cinematografia românească”, a fost distins în 2007 cu premiul „George Littera”, pentru cea mai bună carte de film a anului, de către Asociaţia Criticilor de Film din cadrul UCIN. A scris texte pentru numeroase volume colective, în română, engleză şi germană, a tradus şi redactat cărţi de cinema. Între 2012-2020 a activat la Arhiva Naţională de Filme a României – Cinemateca Română (ANF). În prezent este cercetător științific al Institutului de Istoria Artei „G. Oprescu” (Academia Română), precum și director artistic al festivalului internațional de comedie „Film 4 Fun”.
Constantin Florescu – Actorie
Constantin Florescu este un actor român cunoscut pentru rolurile sale în teatru, film și televiziune. Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București, a jucat în filme precum “Restul e tăcere” (2007) și “Despre Oameni și melci” (2012), și în serialul “Las Fierbinți“. Printre alte producții la care a luat parte se numără “Mireasa mortului” (2022), “Dosarul 631” (2022), “Tata mută munții” (2021), “Vlad” (2019), “Maria, Regina României” (2019) și “Epava” (2019). Performanțele sale i-au adus recunoaștere și apreciere în industria entertainmentului românesc.
Lulu De Hillerin – Imagine / Fotografie
Lulu De Hillerin este director de imagine, absolvent al UNATC I. L. Caragiale București. Semnează imaginea a peste 20 de filme – Capra cu trei iezi (2022), Noaptea Ursului (2018), Ecouri (2018), Ana is Coming Back (2016)
Claudiu Mărginean – Sunet priză directă
Claudiu Mărginean este absolvent al UNATC ”IL Caragiale” – Multimedia Montaj-Sunet (2015-2018). Lucrează ca și inginer de sunet liber profesionist, semnând sunetul a peste 20 de producții cinematografice – The Pact (serial 2022), Zăpadă, Ceai și Dragoste (2021), The Doorman (2020), Vlad (serial 2019-2020)
Adrian Sandu – Yota – Sunet studio
A studiat la University of Bedfordshire, absolvind ca și șef de promoție. În prezent lucrează ca Sound Editor pentru compania Fulwell 73, iar recent a fost Lector Universitar în cadrul West London University. In anul 2021 a fost nominalizat al premiilor BAFTA pentru sunetul filmului documentar „Hitsville: The Making of Motown (2019)”, și tot în 2021 a câștigat premiul „Best Sound Design in a Short Film” pentru filmul „My Darling Christopher (2020)” in cadrul Music + Sound Awards.
Ștefan Coman – Animație / Grafică
Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.Caragiale – Master Animație. Colaborează la diverse proiecte – film de animație, spoturi publicitare, graphic designer.
Tiberiu Ștefănescu – Montaj de film
Absolvent al UNATC ”IL Caragiale” – Multimedia (2015-2018), Master Arta montajului de film la UNATC (2018-2020). Lucrează ca editor de imagine și sunet în publicitate, la Sound Speed Media (2016-prezent), Aleph Media (2020-2021), Hi-Fi Production (2021-prezent).